Neus spoelen Rhino Horn

Blog over neus spoelen

5 voordelen van een vrije ademhaling voor je gezondheid

Ademen doen we automatisch. Maar wist je dat een vrije ademhaling veel voordelen kan hebben voor je gezondheid? Ontdek de voordelen.

Griep op werk voorkomen

6 tips om griep op de werkplek te voorkomen

In de werkomgeving staat de preventie van griep hoog op de prioriteitenlijst. Het influenzavirus kan zich razendsnel verspreiden en kan leiden tot ziekteverzuim. In dit artikel geven we 6 tips om de verspreiding van griep op de werkvloer zoveel mogelijk te voorkomen.

Griep symptomen

Symptomen van griep en hoe u zich kunt beschermen

Wanneer de koude wintermaanden naderen, komt griep ook om de hoek kijken. Hoe u zich kunt beschermen tegen deze vervelende ziekte?

Voordelen schone neus gezondheid

Kan je griep voorkomen?

Griep is een besmettelijke ziekte die jaarlijks wereldwijd mensen treft. Het manifesteert zich vaak als een plotselinge koorts, koude rillingen, hoesten, keelpijn en vermoeidheid. In dit artikel gaan we dieper in op wat griep is en hoe je jezelf kunt beschermen.

Neus spoelen met Rhino Horn - voor een vrije neus

Neusdouche: verlichting voor verstopte neus en sinusproblemen

Heb je last van een verstopte neus? Sinusproblemen kunnen behoorlijk vervelend zijn en je dagelijkse activiteiten belemmeren. Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve oplossing die verlichting kan bieden: de neusdouche.

Wetenschap achter je reukzin

De wetenschap achter je reukzin

Je reukzin is een belangrijk onderdeel van je leven waardoor je kan genieten van geur. Ontdek de wetenschap achter je reukzin.

Voeding, levensstijl en de gezondheid van uw neus

Uw neus is een essentieel onderdeel van uw lichaam. Ontdek de invloed van voeding en levensstijl op de gezondheid van uw neus.

Voordelen schone neus gezondheid

5 voordelen van een schone neus voor uw gezondheid

Een schone neus is cruciaal voor uw gezondheid. De neus werkt als luchtfilter tegen vuil, bacteriën en schadelijke deeltjes. Ontdek de 5 voordelen.

kleur snot gezondheid

Welke kleur snot is gezond? Een overzicht

Kijk jij soms naar de kleur van je snot? Doen! Ontdek hier de betekenis van elke type snot én de oplossing voor een gezonde neus.

Neusspoeling bij sinusitis - Rhino Horn

Waar of niet waar? 7 theorieën over verkoudheden

Word je verkouden van je te koud aan te kleden? En heeft het zin om te stomen bij een verstopte neus? Ontdek hier de (on)waarheden.