Natuurlijk alternatief voor neusspray

Neusdouche kopen?

Koop de Rhino Horn rechtstreeks bij onze partners

Bekijk de verkooppunten
  • Goedgekeurd medisch hulpmiddel
  • Natuurlijk & effectief
  • BPA-vrije silicone

Waar kan ik de Rhino Horn kopen?

De Rhino Horn en Rhino Horn Junior zijn zonder voorschrift verkrijgbaar bij de (online) apotheek en parapharmacie. Ze zijn allebei zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en worden geleverd met een handige doseerlepel voor zout. Hieronder de verschillende verkooppunten.

Rhino Horn bij bol.com
bol.com
Nu kopen
Newpharma
Newpharma
Nu kopen
Farmaline
Farmaline
Nu kopen
Pharmacodel
Nu kopen
Gezondheid aan huis
Nu kopen
Logo Pharmazone
Pharmazone
Nu kopen
Medibib
Nu kopen
24Pharma
Nu kopen
Familia Pharmacie
Vind een apotheek

Waarom een Rhino Horn kopen?

Waarom een neuskannetje kopen? Een neusspoeling met zout water wordt aangeraden bij klachten aan de bovenste luchtwegen door neusverkoudheid, bijholteontsteking, sinusitis en hooikoorts. Het reinigt de neus en kalmeert het neusslijmvlies, en je kan weer snel opgelucht ademhalen. Lees hier een handig overzicht van alle voordelen van neus spoelen.

Wat maakt een neuskannetje de beste keuze?

Veel mensen kiezen voor een neuskannetje in plaats van een stoombad of neusspray. In tegenstelling tot neusspray bijvoorbeeld kan je eenvoudig zelf de zoutoplossing maken voor neus spoelen met behulp van de doseerlepel en zout. Hierdoor is de Rhino Horn navulbaar en zeer voordelig in gebruik. Bij gebruik spoel je eventueel aanwezige allergenen, zoals bacteriën en pollen, direct uit je neus en kan je weer vrij ademhaling. Natuurlijk en effectief.