Neusspoeling met Rhino Horn

Hoe vaak kan ik mijn neus spoelen?

Je neus spoelen met Rhino Horn is een efficiënte manier om de symptomen van een verstopte neus, sinusitis en hooikoorts te verzachten of om je bovenste luchtwegen te herstellen na een neusoperatie. Dankzij een eenvoudige zoutoplossing maak je je neus opnieuw vrij en reinig je je slijmvlies en sinussen.

Neusspoeling met een zoutoplossing

Zout voor neus spoelen Rhino Horn

Met de handige doseerlepel maak je snel en gemakkelijk zelf een zoutoplossing. Hierdoor is de Rhino Horn eenvoudig te gebruiken met puur keukenzout zonder jodium. Bovendien irriteert de oplossing niet aangezien je met een isotone zoutoplossing werkt die eenzelfde zoutwaarde heeft als je lichaam.

Hoe en wanneer kun je je neus spoelen?

De isotone zoutoplossing heeft eenzelfde zoutwaarde als je lichaam. Bovendien gebruik je bij het spoelen 100% natuurlijke producten, dus kun je het meermaals per dag gebruiken.

Hierbij onze richtlijnen voor een efficiënte neusspoeling:

  • Heeft de spoeling een puur hygiënisch en preventief doel? Dan kun je zelf inschatten hoe vaak je de Rhino Horn wilt gebruiken, bijvoorbeeld na het opstaan en ’s avonds voordat je gaat slapen.
  • Heb je last van pollen? Spoel ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds, telkens één keer.
  • Last van een verstopte neus? Ook dan kun je ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds één maal spoelen.
  • Ook bij een sinusitis of bijholteontsteking mag je drie keer per dag spoelen, ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds.
  • Na een neusoperatie volg je het advies van je neus-, keel- en oorspecialist en gebruik je de Rhino Horn volgens zijn of haar advies.

Indien je de Rhino Horn gebruikt op advies van je huisarts, longarts of neus-, keel- en oorspecialist, dan volg je best zijn of haar advies.

Meer info over neusspoelingen met een zoutoplossing

Wil je meer weten over natuurlijke neusspoeling met zoutoplossing? Op de pagina veelgestelde vragen vertellen we je hoe je je neus spoelt en hoe je een zoutoplossing bereidt voor een neusspoeling.

Gerelateerde vragen

Zout voor neusspoeling

Hoe maak ik een zoutoplossing om mijn neus te spoelen?

De zoutoplossing om je neus te spoelen is eenvoudig te maken dankzij de handige doseerlepel. Volg de instructies op deze pagina.

kleur snot gezondheid

Welke kleur snot is gezond? Een overzicht

Kijk jij soms naar de kleur van je snot? Doen! Ontdek hier de betekenis van elke type snot én de oplossing voor een gezonde neus.