Neusspoeling bij sinusitis - Rhino Horn

Last van sinusitis?

Spoel je neus en sinussen snel en gemakkelijk vrij

Bekijk de video
  • Goedgekeurd medisch hulpmiddel
  • Natuurlijk & effectief
  • BPA-vrij
Neus spoelen met Rhino Horn

Neusspoeling bij sinusitis of bijholteontsteking

Sinusitis begint meestal met een gewone verkoudheid: een verstopte neus en moeilijke ademhaling zijn het resultaat en bovendien moet je veel hoesten en krijg je keelpijn. Als je slijmvlies uitzet, raken je neusbijholtes of sinussen verstopt en krijg je last van hoofdpijn boven en onder de ogen, een zeer vervelend gevoel!

 

Een neusspoeling heeft een verzachtende en verlichtende werking bij acute of chronische sinusitis. De natuurlijke zoutoplossing reinigt de neus en de sinussen en verzacht het slijmvlies.

Wat te doen bij sinusitis?

Een bijholteontsteking of sinusitis is een ontsteking aan de sinussen. Je slijmvlies zet uit en verhindert het vocht om te ontsnappen langs de sinussen. Het resultaat: een verstopte neus, vermoeidheid, hoofdpijn en pijn rond je tanden en ogen.

Door je neusholtes te spoelen met een fysiologische zoutoplossing verzacht je ontstekingen aan de sinussen. De zoutoplossing van zo’n spoeling is gelijk aan de zoutwaarde die je lichaam natuurlijk aanmaakt. Zo’n spoeling zorgt dus voor een natuurlijke reiniging en verzacht de zwelling van het slijmvlies.

Getuigenissen

Wat verlichting voor de holtes kan geven, is spoelen met een zoutoplossing van lauwwarm leidingwater en keukenzout.

Ik raad mensen aan om één keer in je leven een neusdouche aan te schaffen. Door te spoelen reinig je je neus en je geeft stofdeeltjes ook niet de kans om te blijven hangen. Mensen met allergieën kunnen het ook preventief gebruiken.

Uit de meeste onderzoeken blijkt dat een neusspoeling veel ellende afvoert zoals virusdeeltjes, bacteriën, stof en pollen.

Neusspoeling met Rhino Horn

Hoe spoel ik mijn neus?

Een neusspoeling met de Rhino Horn is handig en efficiënt. In vier stappen reinig je je neus en bijholten. Je kunt opnieuw vrij ademen!

Bekijk de video

Video neus spoelen bij sinusitis

Spoel snel en eenvoudig je neus en bijholten vrij bij een sinusitis. Bekijk de video hieronder en raadpleeg de pagina Hoe werkt het voor meer informatie.

Waarom de Rhino Horn?

Neus-, keel- en oorspecialisten uit de hele wereld raden Rhino Horn aan omwille van de eenvoudige en efficiënte werking: om de spoeling te laten werken hoef je enkel je hoofd te buigen. Maar vooral de handige doseerlepel draagt bij tot het comfort van Rhino Horn en laat je toe om zelf goedkoop een isotone zoutoplossing te bereiden.

 

Ga voor meer info naar de pagina zout voor de neusspoeling en de bereiding van een fysiologische zoutoplossing.

De voordelen van de Rhino Horn:

  • Natuurlijk & effectief
  • Eenvoudig gebruik
  • Eenvoudige reiniging
  • Meegeleverde doseerlepel voor zout

Wanneer gebruik ik de Rhino Horn?

Je neus spoelen met een zoutoplossing helpt  bij verkoudheden, sinusitis of hooikoorts. Ook NKO-artsen neusspoelingen aan na neusoperaties om de sinussen schoon en vrij te houden. Je kunt de Rhino Horn gebruiken bij:

Hooikoorts

Spoel de pollen eenvoudig uit je neus met een neusspoeling. De zoutoplossing reinigt je neus, brengt je neusslijmvlies tot rust en ondersteunt de natuurlijke afweerfunctie.

Neusspoeling hooikoorts

Verstopte neus

Een neusspoeling is een efficiënte manier om vastzittend slijm snel en eenvoudig te verwijderen. Dankzij de zoutoplossing breng je de vochtigheidsgraad terug op peil en verzacht je de ontsteking van het neusslijmvlies, zodat je opnieuw vrij kunt ademen.

Neusspoeling verstopte neus

Gerelateerde artikelen

Neusspoeling met Rhino Horn

9 tips om beter te slapen met een verstopte neus

Kun jij ook niet slapen met een verstopte neus? Heel vervelend! Met onze tips kun je weer vrij ademen en val je zo weer in slaap.

Lees meer
Neusspoeling bij sinusitis - Rhino Horn

Sinusitis natuurlijk genezen

Sinusitis kan pijnlijk zijn. Gelukkig kan je de klachten verlichten. Lees wat je kunt doen om een sinusitis natuurlijk te genezen.

Lees meer