Neusspoeling met Rhino Horn

Verkouden en verstopte neus?

Spoel je neus eenvoudig vrij

Bekijk de video
 • Natuurlijk
 • Effectief
 • BPA-vrij

Verkouden of verstopte neus?

De herfst en winter zijn het ideale seizoen voor verkoudheidsvirussen en bacteriën, met ontstoken neusslijmvliezen, sinusitis en keelontstekingen tot gevolg. Het resultaat: veel hoesten en niezen, soms zelfs keelpijn of oorpijn en vooral veel verstopte neuzen.

 

Een verkoudheid kun je helaas niet voorkomen, maar de symptomen kun je wel aanpakken. Een neusspoeling met de Rhino Horn reinigt en hydrateert je neusholten en ondersteunt de natuurlijke afweerfunctie.

Getuigenissen

Als je op zoek bent naar niet-medicamenteuze oplossingen, raad ik aan om je neus te spoelen met een neuskannetje. Spoelen met een neuskannetje vermindert zwelling van de slijmvliezen en ondersteunt de afweerfunctie.

Uit de meeste onderzoeken blijkt dat een neusspoeling veel ellende afvoert zoals virusdeeltjes, bacteriën, stof en pollen.

Ik raad mensen aan om één keer in je leven een neusdouche aan te schaffen. Door te spoelen reinig je je neus en je geeft stofdeeltjes ook niet de kans om te blijven hangen. Mensen met allergieën kunnen het ook preventief gebruiken.

Neusspoeling tegen een verstopte neus

Bij een verkoudheid ontsteekt het slijmvlies in je neus, sinussen en keel. Een verkoudheid is vooral vervelend omwille van een verstopte neus en moeilijke ademhaling. Een neusspoeling met de Rhino Horn biedt een natuurlijke oplossing: het maakt vastzittend slijm los, voert dit af via de neusgaten en bevochtigt de neusholten.

De voordelen van een Rhino Horn-neusspoeling:

 • Natuurlijke en efficiënte werking
 • Geen toevoegingen
 • Geen verslavende bestanddelen
 • Zoutoplossing goedkoop zelf te maken

Dankzij deze voordelen is de Rhino Horn een efficiënt hulpmiddel om de symptomen van een verkoudheid zoals een verstopte neus te bestrijden. De Rhino Horn is verkrijgbaar voor volwassenen en voor kinderen. Kijk hier voor meer informatie over neus spoelen voor kinderen.

Natuurlijk alternatief voor neusspray

Hoe spoel ik mijn neus met de Rhino Horn?

Neus spoelen met de Rhino Horn is eenvoudig.

 

Voor de bereiding van de zoutoplossing gebruik je de handige doseerlepel, wat keukenzout zonder jodium en kraantjeswater op lichaamstemperatuur. Vul het neuskannetje met het water, voeg het zout toe en schudt een paar keer. De zoutoplossing is nu klaar voor gebruik. Hou het kannetje aan je neus en doe je hoofd schuin om de spoeling te starten. Je neus wordt gereinigd en eventueel vastzittend slijm wordt afgevoerd.

 

Heb je last van een verstopte neus of sinusitis? Gebruik de Rhino Horn dan een paar keer per dag. Puur voor hygiënisch gebruik volstaat het om één keer per dag je neus te spoelen.

Bekijk de video

Video neus spoelen bij een verstopte neus

Spoel je neus snel en gemakkelijk schoon dankzij een neusspoeling met de Rhino Horn. Bekijk  de video en raadpleeg de pagina Hoe werkt het voor meer informatie.

Waarom de Rhino Horn?

Neus-, keel- en oorspecialisten uit de hele wereld raden Rhino Horn aan omwille van de eenvoudige en efficiënte werking. Om je neus te spoelen hoef je enkel je hoofd te buigen, de zwaartekracht doet de rest. Maar vooral de handige doseerlepel draagt bij tot het comfort van Rhino Horn en laat je toe om zelf goedkoop een isotone zoutoplossing te bereiden.

 

Raadpleeg voor meer informatie de pagina zout voor de neusspoeling.

De voordelen van Rhino Horn:

 • Natuurlijk & effectief
 • Eenvoudig gebruik
 • Eenvoudige reiniging
 • Meegeleverde doseerlepel voor zout

Wanneer gebruik ik de Rhino Horn?

Je neus spoelen met een zoutoplossing helpt bij verkoudheden, sinusitis en hooikoorts. Ook raden NKO-artsen neusspoelingen aan na neusoperaties om de sinussen schoon en vrij te houden. Je kunt de Rhino Horn gebruiken bij:

Hooikoorts

Spoel de pollen eenvoudig uit je neus met een neusspoeling. De zoutoplossing reinigt je neus, brengt je neusslijmvlies tot rust en ondersteunt de natuurlijke afweerfunctie.

Neusspoeling hooikoorts

Sinusitis

Bij een ontsteking aan de sinus zorgt een neusspoeling voor efficiënte reiniging. De natuurlijke zoutspoeling spoelt eventueel vastzittend slijm weg en kalmeert je neusslijmvlies. Je kan opnieuw vrij ademen.

Neusspoeling sinusitis

Gerelateerde artikelen

Neusspoeling met Rhino Horn

9 tips om beter te slapen met een verstopte neus

Kun jij ook niet slapen met een verstopte neus? Heel vervelend! Met onze tips kun je weer vrij ademen en val je zo weer in slaap.

Lees hier meer over
Feiten en fabels bij verkoudheid

Neusspray, neus spoelen of stomen? 3 oplossingen tegen een verstopte neus

Er zijn verschillende oplossingen tegen een verstopte neus. Welke methode werkt het beste? Neusspray, neus spoelen of stomen?

Lees hier meer over