Neusspoeling na neusoperatie - Rhino Horn

Heb je een neusoperatie ondergaan?

Houd je neus schoon en vrij

Hoe werkt het?
  • Goedgekeurd medisch hulpmiddel
  • Natuurlijk & effectief
  • BPA-vrij
Neus spoelen met Rhino Horn

Neusspoeling na een operatie

Heb je recent een operatie ondergaan aan je sinussen of onderga je binnenkort zo’n operatie? Je neus-, keel- en oorspecialist zal je waarschijnlijk aanraden om je neus te spoelen.

 

Een neusspoeling met een zoutoplossing zoals de Rhino Horn wordt aanbevolen door neus-, keel- en oorspecialisten. Daarom vind je de Rhino Horn in bijna elke ziekenhuisapotheek ter wereld.

Zoek een verkooppunt

Waarom je neus spoelen met Rhino Horn?

Heb je recent een neusoperatie of sinusbehandeling ondergaan? Na de operatie vermindert de natuurlijke reiniging van de neus en blijft het slijmvlies langer vastzitten waardoor bacteriën gemakkelijker infecties en ontstekingen kunnen veroorzaken.

 

Bij een neusspoeling met een zoutwateroplossing maak je je slijmvlies schoon en kun je vrijer ademen. Bovendien neemt een schone neus gemakkelijker de voorgeschreven medicatie op. Dankzij de efficiënte werking wordt Rhino Horn aangeraden door veel neus-, keel- en oorspecialisten.

De voordelen van Rhino Horn:

  • Effectieve reiniging van je neus
  • Eenvoudig gebruik
  • Eenvoudige reiniging
  • Meegeleverde doseerlepel voor zout

Hoe spoel ik mijn neus?

Een Rhino Horn-neusspoeling is uiterst gemakkelijk en snel. De handige doseerlepel, wat keukenzout zonder jodium en kraantjeswater op lichaamstemperatuur volstaan om snel een isotone zoutoplossing te maken. Hou het kannetje aan je neus en hou je hoofd schuin om de spoeling te starten. Zo reinig je je neus en slijmvlies en kun je opnieuw vrij ademen.

Hierdoor is de Rhino Horn een ideale manier om je neus te reinigen na een operatie. Op de pagina Hoe werkt het vind je meer info over Rhino Horn-neusspoelingen.

Wanneer gebruik ik de Rhino Horn-neusspoeler?

Je neus spoelen met een zoutoplossing heeft een verzachtende werking bij verkoudheden, sinusitis of hooikoorts. Ook raden neus-, keel- en oorspecialisten neusspoelingen aan na neusoperaties om de sinussen schoon en vrij te houden. Je kunt de Rhino Horn gebruiken bij:

Hooikoorts

Spoel de pollen eenvoudig uit je neus met een neusspoeling. De zoutoplossing reinigt je neus, brengt je neusslijmvlies tot rust en ondersteunt de natuurlijke afweerfunctie.

Lees verder

Verstopte neus

Een neusspoeling is een efficiënte manier om vastzittend slijm snel en eenvoudig te verwijderen. Dankzij de zoutoplossing breng je de vochtigheidsgraad terug op peil en verzacht je de ontsteking van het neusslijmvlies, zodat je opnieuw vrij kunt ademen.

Lees verder

Sinusitis

Bij een ontsteking aan de sinus zorgt een neusspoeling voor een efficiënte reiniging. De natuurlijke zoutspoeling spoelt eventueel vastzittend slijm weg en kalmeert je neusslijmvlies. Je kan opnieuw vrij ademen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Neusspoeling met Rhino Horn

9 tips om beter te slapen met een verstopte neus

Kun jij ook niet slapen met een verstopte neus? Heel vervelend! Met onze tips kun je weer vrij ademen en val je zo weer in slaap.

Lees meer
Neusspoeling met Rhino Horn

Waarom zit je neus maar aan één kant dicht?

Soms is je neus maar aan één zijde verstopt. Hoe komt dit en wat kan je doen bij een verstopte neus? Lees onze tips.

Lees meer